Zájezd

Druhou únorovou sobotu se vydala skupina 48 kozlovských hasičů na zájezd. Ten byl určený především pro žáky, a dále byl doplněn o členy výboru a důchodce.

Autobusem jsme vyjeli v 8:00 směr Ostrava – Zábřeh na Hasičskou záchrannou stanici. Zde jsme měli možnost prohlédnout si veškerou techniku a vozový park, dále si projít společenskou místnost, tělocvičnu, posilovnu či kuchyň, kde si  hasiči sami vaří. Během toho náš „průvodce“, profesionální hasič, statečně odpovídal dětem na všechny jejich otázky. Po té jsme se přesunuli do Kopřivnice. Nejprve jsme si prošli Technické muzeum a následně jsme šli do kina na 3D film Letadla 2: Hasiči a záchranáři. Film byl velice zajímavý, a přestože byl animovaný, získal si pozornost i staršího publika. Po shlédnutí pohádky následoval již poslední bod programu – přesun do Kozlovic a následný oběd v restauraci U váhy.

Výlet, v dobré společnosti a se zajímavým programem, jsme si velmi užili. Poděkování patří především Majce Trubákové, která zájezd zorganizovala, ale i všem ostatním zúčastněným za příjemnou atmosféru. Doufáme, že si něco podobného opět brzy zopakujeme.

 

Fotky zde.

zájezd zájed zájezd12