Střelecká soutěž je za námi

I. ročník střelecké soutěže, který se uskutečnil v sobotu 13. srpna v areálu hasičské zbrojnice, je úspěšně za námi. Od 15 hodin zde proběhl souboj ve střelbě ze vzduchovky do papírových terčů v několika kategoriích – muži, ženy, děti a 3 členná družstva (podmínkou byla alespoň jedna žena v týmu).
a
V kategorii mužů, která byla nejhojněji zastoupena, se na 1. místě umístil Honza Tabach s 88 body. Na místě druhém měli dva střelci stejný počet zásahů – 87 bodů, proto rozhodl rozstřel do sklopných terčů. Nakonec tedy 2. skončil Miloš Kovář a 3. Jaroslav Borák.
aaaaa
Skupina žen byla velmi vyrovnaná a příčky nejvyšší od sebe dělil pouze jeden bod. 1. skončila Kateřina Toflová – 78 bodů, 2. Adriana Vyvialová – 77 bodů  a 3. Pavlína Nezhodová – 76 bodů.
Silné zastoupení měla i dětská kategorie. Zde zvítězil Martin Holéczi s 67 body, druhý skončil Honza Mičulek s 60 body a třetí Tomáš Chamrád s 41 body.
aaaa
V kategorii družstev se nenechali zahanbit pořádající hasiči (Martin Borák, Jaroslav Borák ml., Kateřina Toflová), kteří obsadili příčku nejvyšší. Hned za němi skončil tým s názvem Myslivci (rodina Holéczi), a na třetím místě tým Nezhodovi+Zdražil (Tomáš a Pavlína Nezhodovi, Radek Zdražil) .
11111
Všem děkujeme za účast a věříme, že se za rok sejdeme znovu!
Více foto již brzy.