41. ročník pohárové soutěže o putovní pohár OÚ Kozlovice

První zářijovou sobotu se konala již tradiční pohárová soutěž, kterou ve 14 hod. zahájil starosta SDH Kozlovice Libor Král při slavnostním nástupu, spolu s velitelem soutěže Tomášem Pavlátem a pár slov pronesl i starosta obce Miroslav Tofel.

 

Do soutěže bylo přihlášeno 17 družstev (13 mužských a 4 ženské). Z toho byly hned 3 týmy domácí. Ti se na startu ukázali hned jako první – družstvo mužů předvedlo fantastický výkon a s docíleným časem 15,118 s si zajistili celkové 1. místo. Za to našim ženám se nedařilo vůbec – díky pár zaváháním byl terč sestříknut až v 22. vteřině a umístily se tak až na bramborové příčce. Na trati se předvedl i tzv. kozlovický retroteam. Muži byli jako vždy v dobré kondici a odhodlaní porazit mladší ročníky. Bohužel došlo k nešťastnému pádu spojaře před kádí a docílený čas 24,169 s stačil až na 8. místo.

 

První místo si v mužské kategorii odneslo již zmiňované domácí družstvo, za nimi těsně skončila Nová Ves a 3. skončila sousední Lhotka. Lhotka předvedla dobrý výkon i v kategorii žen. Zde obsadila první místo, 2. skončily Palkovice a 3. Staré město.

 

Soutěží ale den nekončil a v areálu proběhlo posezení pro členy sboru. To zahájila kapela FireStorm se svým rockovým repertoárem. Pro všechny bylo nachystané bohaté občerstvení a zábava probíhala až do pozdních hodin.

 

Fotogalerie 1, Fotogalerie 2

VideoreportážVideo – ženy Kozlovice, Video – muži Kozlovice

 

 

DSCN2541

 

SONY DSC

 

DSCN2486

 

DSCN2478