Noční pohárová soutěž

XI. ročník Noční pohárové soutěže v požárním útoku proběhl v sobotu 24. května. Tentokrát se soutěž vrátila trochu ke svým začátkům a proběhla v areálu u hasičské zbrojnice, kde máme výborné technické zázemí.

Již od odpoledních hodin probíhala příprava – chystalo se osvětlení, lavičky pro diváky, probíhaly poslední tréninky domácího družstva, na grilu už voněla první játra… V půl 10 večer bylo vše nachystáno a starosta sboru Libor Král spolu s velitelem Tomášem Pavlátem zahájili slavnostním nástupem soutěž. Letos se k požárnímu útoku přihlásilo 6 ženských a 12 mužských týmů. Vše probíhalo plynule, a tak jsme se již před půlnocí všichni sešli na vyhlášení výsledků. Z ženských družstev skončilo na prvním místě družstvo z Metylovic, za nimi Palkovice a na 3. místě Lhotka. Mezi muži vyhrálo družstvo z Hájova. Druhou příčku obsadili domácí a hned za nimi skončila Dolní Bečva. Zábava neskončila ani po půlnoci a za zvuků hudby se všichni bavili až do ranních hodin.

Poděkování patří všem manšaftům, které dorazily, hojnému počtu diváků a samozřejmě všem členům kteří přiložili ruku k dílu. Velké díky patří také všem sponzorům.

 

DSCN1139

 

Fotogalerie

Video – Kozlovice ženy

Video – Kozlovice muži

Výsledky